Online Marketing voor jouw website

Hoe online marketing jouw site tot leven brengt

Jouw prachtige WordPress Website is af. Mooi. Maar nu komt misschien wel het allerbelangrijkste. Nu is het zaak om bezoekers naar jouw website te trekken. Het probleem is echter dat er zoveel websites zijn en iedereen bezoekers naar hun website wil trekken. Hoe zorg je er nou voor dat die bezoekers juist naar jouw website komen? En, nog belangrijker, hoe ze bij jou kopen, dus hoe jij jouw conversie ratio kunt verhogen. Dat kan alleen met de juiste online marketing. Met de juiste online marketing breng je jouw website pas echt tot leven.

Wij werken vanuit een heldere, transparante strategie. We werken met korte lijnen en proactieve communicatie. Samen behalen we op die manier online succes en zetten we jouw merk pas écht op voorsprong.

Wat is online marketing?

Online marketing is het promoten van jouw product of jouw dienst via het internet. Het doel van online marketing is het trekken van meer bezoekers en vooral meer klanten naar jouw website. Niet iedere bezoeker is direct een klant, het is de kunst ervoor te zorgen dat toch zoveel mogelijk bezoekers klant worden en uiteindelijk jouw product(en) of dienst(en) gaan afnemen. Hiervoor zijn veel verschillende manieren voor en diverse kanalen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, content marketing en social media marketing.

Online marketing omvat vele aspecten. Het team achter de Website Bouwers heeft een compleet programma ontwikkeld, dat onder andere onderzoek naar zoekwoorden, technische verbeteringen, content marketing, e-mail marketing, promotie, communities, SEO, sociale media en diverse andere marketingtactieken omvat. Met de juiste strategie en de juiste mix halen wij het beste uit je website. En dat allemaal tegen een zeer schappelijke prijs. Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

online-marketing

Online marketing is van levensbelang

Het is uitermate belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over wie en wat je wilt bereiken. Als dat duidelijk is, kun je gerichte content inzetten en de juiste kanalen gebruiken om dat doel te behalen. Online marketing is van levensbelang, want alleen daarmee trek je meer relevante bezoekers en behaal je meer omzet met je website of webshop. Meer bezoekers betekent niet automatisch meer omzet, maar meer relevante bezoekers wel. En dat is wat wij hiermee realiseren.

Onze ervaren team online marketeers weten hoe je de juiste doelgroep moet bereiken. Het belangrijkste is namelijk niet om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, maar zoveel mogelijk relevante bezoekers. Namelijk, als bezoekers binnen 1 of 2 seconden alweer jouw website verlaten omdat ze onder valse voorwendselen naar jouw website zijn getrokken, heb je nog niks bereikt. Je wilt dat de bezoekers langer op jouw website blijven, omdat ze daar vinden waarnaar ze op zoek zijn. De kans dat ze dan ook daadwerkelijk iets bij jou gaan kopen is vele malen groter.