SEO optimalisatie

Laat je webshop bouwen of vernieuwen door de Website Bouwers. Wij hebben 10+ jaar ervaringen met het maken, beheren en vernieuwen van WooCommerce webshops.

SEO optimalisatie voor jouw website

SEO Optimalisatie of Zoekmachine optimalisatie betekent het optimaliseren van de content om jouw website of webshop voor jouw doelgroep zo optimaal mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Dat betekent dat jij naar voren moet komen in Google zodra iemand de relevante woorden zoekt. Het doel hiervan is dat je meer bezoekers krijgt en zorgt voor een hogere conversie.

Een deel van SEO is het schrijven van doelgerichte teksten over relevante onderwerpen op jouw website en webshop. Een ander deel is het toevoegen van interne en externe links, waarmee jouw website in z’n geheel nog krachtiger wordt, nog meer nuttige informatie voor de bezoekers bevat en daarmee nog aantrekkelijker wordt. Dit is niet wat je eenmalig doet, dit is iets wat je moet blijven doen, waardoor je op nog meer onderwerpen wordt gevonden en uiteindelijk hoger zult komen in de zoekresultaten. En dat alles natuurlijk om hogere conversie, meer omzet, te halen.

Hoger in Google komen middels SEO

Jouw WordPress Website goed gevonden laten worden in Google, goed laten ranken in Google zoals dat genoemd wordt, is zeker niet zo gemakkelijk als het in eerste instantie misschien wel lijkt. Google heeft namelijk diverse richtlijnen opgesteld waaraan jouw website moet voldoen in goed te kunnen scoren. Al is jouw website nog zo mooi, zonder de juiste content zul je nooit hoog in Google komen.

Wij optimaliseren jouw website volgens de laatste richtlijnen van Google en zorgen ervoor dat jij hoger in Google komt, beter wordt gevonden en een hogere conversie ratio krijgt. Laat daarom nu jouw website door ons optimaliseren voor de beste resultaten.

Wat is SEO optimalisatie?

SEO is de afkorting van ‘search engine optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Onder SEO verstaan we alle processen en alle verbeteringen aan jouw webshop of website en content met als doel jouw website of webshop hoger in Google te laten verschijnen en op die manier meer bezoekers te trekken. SEO is niet iets wat je één keer doet en klaar, SEO is iets waar je continu mee bezig moet zijn voor de beste resultaten. Wacht daarom niet langer en begin vandaag nog met het optimaliseren van jouw website. Wij kunnen je daarbij helpen of het volledig voor jou uitvoeren.

We kunnen SEO grofweg verdelen in tweeën: On Page SEO en Off Page SEO. Met On Page SEO verhoog je de vindbaarheid op zoekwoorden, doe je technische aanpassingen aan je website en ga je de content optimaliseren. On Page SEO zijn dus feitelijk aanpassingen aan je website. Daarnaast heb je Off Page SEO waarmee je de positie in Google verbetert. Hieronder vallen onder andere Link Building, local SEO en Social Media.

Kunnen wij jou hiermee helpen? Een vrijblijvende offerte aanvragen.

WordPress en SEO optimalisatie

WordPress is een uitstekende CMS (Content Management System) om de beste SEO resultaten te behalen (Lees hier meer over WordPress). Er zijn diverse, veelal gratis, plug-ins die jou hierbij kunnen helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke je daarvoor nodig hebt en hoe je die moet instellen. Daarnaast is zoekmachine geoptimaliseerde content natuurlijk heel erg belangrijk.

Het schrijven van goede website teksten die de beste resultaten opleveren is een vak apart. Wij van Website-bouwers.nl hebben de juiste expertise in huis om de teksten van jouw website geschikt te maken voor een beeldscherm en, minstens zo belangrijk, voor Google en andere zoekmachines. Je website ziet er dan niet alleen goed uit, de content is ook goed en zorgt voor de beste resultaten.

Door jouw website te blijven optimaliseren en de juiste content toe te voegen, wordt je website beter vindbaar en rank je hoger in Google en andere zoekmachines. Het doel is meer bezoekers te trekken, maar dan natuurlijk wel de juiste bezoekers, bezoekers die in jouw product of dienst geïnteresseerd zijn, met als uiteindelijke doel het behalen van meer conversie, meer omzet.

Onze diensten

Hieronder een overzicht van al onze diensten, waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Website

Wij gebruiken WordPress als platform om websites te ontwikkelen. Met thema’s, plugins en aanpassingen creëren wij dynamische en gebruiksvriendelijke sites voor uiteenlopende doeleinden en klanten.

Webshop

Wij benutten WooCommerce voor het ontwikkelen van webshops binnen WordPress. Door aanpassingen, thema’s en integraties creëren wij e-commerceplatforms die zowel functioneel als aantrekkelijk.

SEO

Onze SEO-optimalisatiediensten verbeteren de online zichtbaarheid door technische optimalisaties, inhoudelijke verbeteringen en strategische aanpak. We versterken de positie van jouw site!

SEA

Met SEA maximaliseren we de online zichtbaarheid en het verkeer naar jouw website via gerichte betaalde advertentiecampagnes. We optimaliseren het advertentiebudget voor een optimale ROI.

Lees wat onze klanten vinden

Onze reviews en klantenbeoordelingen vormen een betrouwbare bron van feedback die onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid bevestigt.

Wij wouden onze webshop vernieuwen en Tim heeft dit volledig ontzorgt. Wij zijn meer dan tevreden over de doelgerichte aanpak van de Website Bouwers!

Voor een nieuw project zochten wij een snelle webshop voor de Nederlandse markt. Via de Website Bouwers hebben wij deze uitstekend laten bouwen vanaf scratch.

Wij willen ons volledig richten op ons werk. Digihero ontzorgt ons, zodat wij dit ook kunnen doen.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30