Website bouwers

Seo optimalisatie

Seo optimalisatie

Jouw website hoog laten scoren in Google

SEO Optimalisatie of Zoekmachine optimalisatie betekent het optimaliseren van de content om jouw website of webshop voor jouw doelgroep zo optimaal mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Dat betekent dat jij naar voren moet komen in Google zodra iemand de relevante woorden zoekt. Het doel hiervan is dat je meer bezoekers krijgt en zorgt voor een hogere conversie.

Een deel van SEO is het schrijven van doelgerichte teksten over relevante onderwerpen op jouw website en webshop. Een ander deel is het toevoegen van interne en externe links, waarmee jouw website in z’n geheel nog krachtiger wordt, nog meer nuttige informatie voor de bezoekers bevat en daarmee nog aantrekkelijker wordt. Dit is niet wat je eenmalig doet, dit is iets wat je moet blijven doen, waardoor je op nog meer onderwerpen wordt gevonden en uiteindelijk hoger zult komen in de zoekresultaten. En dat alles natuurlijk om hogere conversie, meer omzet, te halen.
seo-marketing
de-website-bouwers

De juiste richtlijnen

Hoger in Google komen

Jouw website goed gevonden laten worden in Google, goed laten ranken in Google zoals dat genoemd wordt, is zeker niet zo gemakkelijk als het in eerste instantie misschien wel lijkt. Google heeft namelijk diverse richtlijnen opgesteld waaraan jouw website moet voldoen in goed te kunnen scoren. Al is jouw website nog zo mooi, zonder de juiste content zul je nooit hoog in Google komen. Wij optimaliseren jouw website volgens de laatste richtlijnen van Google en zorgen ervoor dat jij hoger in Google komt, beter wordt gevonden en een hogere conversie ratio krijgt. Laat daarom nu jouw website door ons optimaliseren voor de beste resultaten.

Hoe laten wij jouw website goed scoren.

SEO volgens de juiste richtlijnen

Onze professionals met meer dan 15 jaar ervaring hebben een compleet programma ontwikkeld om, samen met jou, de beste resultaten te behalen. Met onderstaande vier stappen zorgen wij voor een optimale website en de beste resultaten.

Keywords

Jij geeft aan waar jij jouw website op gevonden wilt laten worden. Na een gedegen zoekwoordenanalyse bepalen wij wat de beste keywords voor jouw website zijn.

Juiste content

Wij zorgen voor de juiste content, unieke geschreven zoekmachine geoptimaliseerde teksten die jouw dienst of product het beste omschrijven en waarmee jij het beste gevonden wordt.

Analyse

Vervolgens voeren wij een grondige analyse uit om te bepalen wat voor jouw website de beste SEO is en hoe jouw website zo hoog mogelijk in Google komt. Deze analyse is geheel vrijblijvend!

Oplevering

Bij akkoord starten wij met de SEO optimalisatie van jouw website of webshop.
Met onze bewezen en duurzame aanpak kunnen wij ook jouw website beter vindbaar en tot een succes maken.

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van ‘search engine optimization’, ofwel zoekmachine optimalisatie. Onder SEO verstaan we alle processen en alle verbeteringen aan jouw webshop of website en content met als doel jouw website hoger in Google te laten verschijnen en op die manier meer bezoekers te trekken. SEO is niet iets wat je één keer doet en klaar, SEO is iets waar je continu mee bezig moet zijn voor de beste resultaten. Wacht daarom niet langer en begin vandaag nog met het optimaliseren van jouw website. Wij kunnen je daarbij helpen of het volledig voor jou uitvoeren.

We kunnen SEO grofweg verdelen in tweeën: On Page SEO en Off Page SEO. Met On Page SEO verhoog je de vindbaarheid op zoekwoorden, doe je technische aanpassingen aan je website en ga je de content optimaliseren. On Page SEO zijn dus feitelijk aanpassingen aan je website. Daarnaast heb je Off Page SEO waarmee je de positie in Google verbetert. Hieronder vallen onder andere Link Building, local SEO en Social Media.

Kunnen wij jou hiermee helpen? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

WordPress & SEO

WordPress is een uitstekende CMS (Content Management System) om de beste SEO resultaten te behalen. Er zijn diverse, veelal gratis, plug-ins die jou hierbij kunnen helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke je daarvoor nodig hebt en hoe je die moet instellen. Daarnaast is zoekmachine geoptimaliseerde content natuurlijk heel erg belangrijk. Het schrijven van goede website teksten die de beste resultaten opleveren is een vak apart. Wij van Website-bouwers.nl hebben de juiste expertise in huis om de teksten van jouw website geschikt te maken voor een beeldscherm en, minstens zo belangrijk, voor Google en andere zoekmachines. Je website ziet er dan niet alleen goed uit, de content is ook goed en zorgt voor de beste resultaten.

Door jouw website te blijven optimaliseren en de juiste content toe te voegen, wordt je website beter vindbaar en rank je hoger in Google en andere zoekmachines. Het doel is meer bezoekers te trekken, maar dan natuurlijk wel de juiste bezoekers, bezoekers die in jouw product of dienst geïnteresseerd zijn, met als uiteindelijke doel het behalen van meer conversie, meer omzet.