Website bouwers

Social Media uitbesteden

waarom-wordpress

Social Media uitbesteden bij de Website Bouwers

Met alleen een nieuwe webshop of website red je het niet. Je wilt ook zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je webshop trekken om de kans op meer omzet te vergroten. Social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok en dergelijke is tegenwoordig niet meer weg te denken op het gebied van online marketing. Ook dit behoort tot ons dienstenpakket. Wij kunnen jou helpen met het opzetten van de juiste social media en gerichte campagnes inrichten om meer gerichte bezoekers naar jouw webshop te trekken.

Heb je zelf al eens een poging gewaagd om meer klanten te krijgen via social media? En? Dat viel tegen, zeker? Valt het resultaat je tegen en wil jij daar verandering in brengen? De social media specialisten van Website-bouwers.nl staan voor jou klaar! Zij weten als geen ander hoe je op een slimme manier via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube jouw potentiële klanten kunt bereiken.

Maar, het bereiken van je potentiële klanten is natuurlijk niet waar wij stoppen. Je wilt ze natuurlijk ook tot actie aanzetten, je wilt dat ze je website ook daadwerkelijk bezoeken en iets gaan kopen. Geen enkel probleem! Met onze unieke, op maat gemaakte campagnes kun jij jouw uiteindelijke ultieme doel bereiken en dat het het behalen van zoveel mogelijk conversies (bezoekers die daadwerkelijk iets kopen).

Wij hebben een duidelijke, transparante social media strategie die al jaren zijn effectiviteit bewijst. Wij behalen de grootst mogelijke impact. Niet zomaar even iets doen, niet gewoon af en toe even een post plaatsen, maar een op resultaat gerichte campagne. Dat is wat wij doen en waar wij goed in zijn. Wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor je kunnen doen.

Een bewezen succesvolle formule

Eén van de grootste valkuilen van een social media campagne is het gebrek aan de goede social media strategie. Je hebt daarbij het gevoel dat je je geld in een diepe put gooit, je zult er nooit iets voor terugzien. En dat is natuurlijk zonde, dat kan veel beter. Wij bepalen samen met jou wat de beste social media campagne is, wat de beste strategie is, zodat jij het meeste terug krijgt voor elke cent die je erin stopt. Onze specialisten ontwikkelen een persoonlijk, op maat gemaakte social media strategie. Daarmee wordt jouw doelgroep actief benaderd en getriggerd om naar jouw webshop te gaan. Doordat wij ons richten op jouw doelgroep, zul jij de meeste conversies halen. Op die manier is het effect van jouw investering in social media marketing het grootst en zul jij de beste resultaten behalen.

Facebook marketing

Facebook is één van de groote social media kanalen ter wereld. Al jarenlang. Door dit op de juiste manier in te zetten zul je duizenden potentiële klanten bereiken en de beste resultaten behalen.

YouTube marketing

Vele miljoenen mensen kijken elke dag naar vlogs, filmpjes, documentaires en andere video’s op YouTube. Hoe fijn zou het zijn als je deze mensen zou kunnen bereiken? Wij weten hoe!

LinkedIn marketing

LinkedIn is het grootste zakelijk netwerk ter wereld. Als jij Business-to-Business zaken doet, is dit een ideaal platform voor een goede campagne. Je kunt hierop heel gericht adverteren voor de beste resultaten. Neem contact met ons op en laat je verrassen!

Twitter marketing en Instagram marketing

Twitter en Instagram zijn natuurlijk ook niet weg te denken in social medialand. Vele miljoenen mensen maken hier dagelijk meerdere keren per dag gebruik van. Al zou je maar een tiende procent van al deze mensen bereiken, dan gaat het toch al gauw over vele tienduizenden potentiële klanten. Wij hebben daarvoor de beste strategieën.

Overige platformen

Bovengenoemde platformen zijn natuurlijk maar een gedeelte van alle social media platformen en zijn maar een gedeelte van de mogelijkheden. Ons totale pakket is vele malen groter. Wij zetten de juiste platformen en strategieën in voor het grootste bereik binnen jouw doelgroep. Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten, ook die kunnen wij voor je meenemen en integreren in ons totale social media marketing plan.
Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan en er zal een wereld voor je open gaan.

Dit deel bericht

Inhoudsopgave