Website bouwers

Webshop laten maken

Webshop laten maken

WordPress & Woocommerce

Wil je snel en voordelig een veilige webshop laten maken? Wij bouwen moderne responsive webshops in WooCommerce die aan de allerhoogste veiligheidsnormen en de laatste eisen voldoen. De klant kan betalen met alle bekende betaalkoppelingen, zoals iDeal, PayPal, Credit Card of bankoverschrijving. Je hoeft alleen maar de teksten en de afbeeldingen aan te leveren, en wij doen de rest. Heb je moeite met het schrijven van unieke teksten of besteed je het liever uit? Wij je graag om de teksten en omschrijvingen bij de artikelen te optimaliseren zodat ze prettig lezen, duidelijk zijn en bovendien zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Het eindresultaat is een professionele en moderne webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat je goed gevonden wordt en de hoogste conversies haalt. De site is 100% responsive, zodat het goed werkt op een computer, tablet en telefoon. De klant kan betalen met alle moderne betaalmethodes. En dat allemaal voor een uiterst betaalbaar tarief.

de-website-bouwers

Jouw product online verkopen

In een WordPress webshop van Woocommerce

Start vandaag nog succesvol jouw online webwinkel en kom nooit meer voor verrassingen te staan. Onze webwinkels zijn 100% veilig, gemakkelijk in gebruik en voorzien van alle mogelijkheden die een moderne webshop dient te bezitten.
Hoe bouwen wij een professionele webshop

Wij bouwen jouw webshop als volgt

Het ontwikkelen van jouw webshop doen wij, net als het ontwikkelen van jouw website, in 4 eenvoudige stappen. Wij houden simpele dingen graag simpel, we maken dingen die simpel niet moeilijker dan ze zijn. Hieronder de 4 eenvoudige stappen waarin wij jouw WooCommerce webshop volledig naar jouw wensen ontwikkelen.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking horen wij graag wat jouw wensen en eisen voor jouw nieuwe of vernieuwde webshop zijn.

Design voorstellen

Jouw wensen en eisen worden uitgewerkt tot een design voorstel, waarin wij jouw zullen voorzien van aantal adviezen en voorstellen.

Aan de slag

Als het design voorstel door jou is goedgekeurd, gaat ons team aan de slag om jouw shop te gaan bouwen.

Oplevering

Pas als jij helemaal 100% tevreden bent over het eindresultaat gaan wij jouw nieuwe shop opleveren, want pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Webshop laten maken

Wil jij een goede webshop die aan al jouw wensen en eisen voldoet, maar tevens 100% veilig, 100% responsive en 100% gebruiksvriendelijk is? Wacht dan niet langer en ga je webshop laten maken door ons team professionals met meer dan 15 jaar ervaring. Wij kunnen jouw bestaande webshop geheel aanpassen aan de laatste eisen en technieken, wij kunnen ook een volledig nieuwe website voor je maken. Wacht daarom niet langer en neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op voor advies en een passende offerte. Je zit nergens aan vast. Wij weten zeker dat wij ook jou een passende offerte kunnen maken en we gaan graag voor jou aan de slag.

Webshop laten maken in bestaande WordPress website met Woocommerce

Heb je al een WordPress website en wil je graag een shop toevoegen? Ook dat kunnen wij voor je realiseren. Wij bouwen WooCommerce webshops die naadloos integreren met je bestaande WordPress website. Uiteraard kunnen we dan ook direct je bestaande website van een nieuwe moderne layout voorzien als je dat wilt.

WordPress & Woocommerce

Wij maken jouw webshop volledig in WordPress en WooCommerce. WordPress is een gratis CMS (Content Management System). WooCommerce is een gratis e-commerce plug-in voor WordPress. Met de juiste plug-ins is jouw WordPress website veilig en voldoet aan de hoogste normen. Na opleveren kun je daarom zelf heel eenvoudig jouw site onderhouden. Uiteraard kunnen wij dat ook voor je verzorgen. Jouw webshop is 100% responsive en draait op elke computer, laptop, iPad en smartphone. Alle content is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat jouw site goed gevonden wordt en jij de hoogste conversies haalt. Want dat is uiteindelijk het doel van jouw wordpress website.

Webshop onderhouden

Ook een webshop moet worden onderhouden. Er moet eens een nieuw product worden toegevoegd of er moet een product worden verwijderd. Of de tekst, de prijs of de afbeelding moet worden aangepast. Dat kun je allemaal heel gemakkelijk zelf doen via de gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) WordPress, maar je kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij helpen jou graag met alle onderhoudstaken en kunnen ze desgewenst volledig voor je uitvoeren.