Webshop laten maken?

Laat je webshop bouwen of vernieuwen door de Website Bouwers. Wij hebben 10+ jaar ervaringen met het maken, beheren en vernieuwen van WooCommerce webshops.

Een webshop laten maken met WooCommerce

Wil je snel en voordelig een veilige webshop laten maken? Wij bouwen moderne responsive webshops in WooCommerce die aan de allerhoogste veiligheidsnormen en de laatste eisen voldoen. De klant kan betalen met alle bekende betaalkoppelingen, zoals iDeal, PayPal, Credit Card of bankoverschrijving.

Wij verzorgen tevens alle teksten en afbeeldingen voor je nieuwe Webshop. Heb je moeite met het schrijven van unieke teksten of besteed je het liever uit? Wij je graag om de teksten en omschrijvingen bij de artikelen te optimaliseren zodat ze prettig lezen, duidelijk zijn en bovendien zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Webshop laten maken

Het eindresultaat is een professionele en moderne webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat je goed gevonden wordt en de hoogste conversies haalt. De site is 100% responsive, zodat het goed werkt op een computer, tablet en telefoon. De klant kan betalen met alle moderne betaalmethodes. En dat allemaal voor een uiterst betaalbaar tarief. Meer weten? Neem contact met ons op.

Een webshop die werkt op alle apparaten

Wil jij een goede webshop laten bouwen die aan al jouw wensen en eisen voldoet, maar tevens 100% veilig, 100% responsive en 100% gebruiksvriendelijk is?

Wacht dan niet langer en ga je webshop laten maken door het team van de Website Bouwers met meer dan 10 jaar ervaring. Wij kunnen jouw bestaande webshop geheel aanpassen aan de laatste eisen en technieken, wij kunnen ook een volledig nieuwe website voor je maken.

Wacht daarom niet langer en neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op voor advies en een passende offerte. Je zit nergens aan vast. Wij weten zeker dat wij ook jou een passende offerte kunnen maken en we gaan graag voor jou aan de slag.

WooCommerce webshop

Wij maken jouw webshop volledig in WordPress en WooCommerce. WordPress is een gratis CMS (Content Management System).

WooCommerce is een gratis e-commerce plug-in voor WordPress. Met de juiste plug-ins is jouw WordPress website veilig en voldoet aan de hoogste normen. Na opleveren kun je daarom zelf heel eenvoudig jouw site onderhouden. Uiteraard kunnen wij dat ook voor je verzorgen. Jouw webshop is 100% responsive en draait op elke computer, laptop, iPad en smartphone.

Alle content is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw site goed gevonden wordt en jij de hoogste conversies haalt. Want dat is uiteindelijk het doel van jouw wordpress website.

Onze diensten

Hieronder een overzicht van al onze diensten, waar kunnen wij jou mee van dienst zijn?

Website

Wij gebruiken WordPress als platform om websites te ontwikkelen. Met thema’s, plugins en aanpassingen creëren wij dynamische en gebruiksvriendelijke sites voor uiteenlopende doeleinden en klanten.

Webshop

Wij benutten WooCommerce voor het ontwikkelen van webshops binnen WordPress. Door aanpassingen, thema’s en integraties creëren wij e-commerceplatforms die zowel functioneel als aantrekkelijk.

SEO

Onze SEO-optimalisatiediensten verbeteren de online zichtbaarheid door technische optimalisaties, inhoudelijke verbeteringen en strategische aanpak. We versterken de positie van jouw site!

SEA

Met SEA maximaliseren we de online zichtbaarheid en het verkeer naar jouw website via gerichte betaalde advertentiecampagnes. We optimaliseren het advertentiebudget voor een optimale ROI.

Lees wat onze klanten vinden

Onze reviews en klantenbeoordelingen vormen een betrouwbare bron van feedback die onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid bevestigt.

Wij wouden onze webshop vernieuwen en Tim heeft dit volledig ontzorgt. Wij zijn meer dan tevreden over de doelgerichte aanpak van de Website Bouwers!

Voor een nieuw project zochten wij een snelle webshop voor de Nederlandse markt. Via de Website Bouwers hebben wij deze uitstekend laten bouwen vanaf scratch.

Wij willen ons volledig richten op ons werk. Digihero ontzorgt ons, zodat wij dit ook kunnen doen.

Vragen?
Neem contact op met ons.

maandag t/m donderdag

9:00-17:30

vrijdag

9:00-16:30