Website bouwers

Website laten maken

Website laten maken

Professionele WordPress Website

Ben je op zoek naar een moderne, doelgerichte en professionele WordPress website? Is jouw site aan een opknapbeurt toe of wil je beter gevonden worden in Google? Laat ons jouw website bouwen en weer helemaal up-to-date brengen. Ons team professionals heeft meer dan 15 jaar ervaring en kan jou van het begin tot het einde bij staan en een topsite voor jou ontwikkelen. En dat natuurlijk met SEO-geoptimaliseerde content voor de beste zoekresultaten en de beste conversie. Wij maken betaalbare sites die volledig responsive zijn en waarmee je opvalt in je branche. En dat alles tegen een zeer betaalbare prijs en met volledige ondersteuning, ook na het opleveren.

Seo geoptimaliseerd

Alle door ons ontwikkelde website voldoen aan de hoogste Google normen om jouw vindbaarheid op internet zo groot mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat jij zo hoog mogelijk in Google komt. Alle content is daarom volledig Seo geoptimaliseerd.

WordPress webshop

Naast WordPress websites bouwen wij ook WordPress webshops. Deze webshop kunnen wij eenvoudig koppelen aan jouw WordPress siite. De webshop wordt gebouwd in WooCommerce en voldoet aan de hoogste normen en veiligheid en is heel eenvoudig te onderhouden.

Online marketing

Als jouw website of webshop klaar is zijn we er natuurlijk nog niet. Om goed gevonden te worden op internet, moet jouw website goed onder de aandacht worden gebracht. Ons ervaren team professionals heeft een online marketing strategie ontwikkeld waarmee dit een koud kunstje is.

de-website-bouwers

Laten we vandaag starten

Jouw WordPress website online

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou en jouw website kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vertel ons jouw wensen, eisen en ideeën over jouw nieuwe site of over hoe wij jouw website kunnen verbeteren. Wij denken van het begin tot het einde met je mee en adviseren jou tijdens het gehele proces. Op die manier maken wij jouw project tot een succesvol project.

Hoe gaan wij te werk

Wij gebruiken de volgende stappen

Het ontwikkelen van jouw website doen wij in 4 eenvoudige stappen. Moeilijker dan dit is het eigenlijk niet en dingen die simpel zijn moet je niet moeilijker maken dan ze zijn. Hieronder de 4 eenvoudige stappen waarin wij jouw site volledig naar jouw wensen ontwikkelen.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking horen wij graag wat jouw wensen en eisen voor jouw nieuwe of vernieuwde website zijn.

Design voorstellen

Jouw wensen en eisen worden uitgewerkt tot een design voorstel, waarin wij jouw zullen voorzien van aantal adviezen en voorstellen.

Aan de slag

Als het design voorstel door jou is goedgekeurd, gaat ons team aan de slag om jouw site te gaan bouwen.

Oplevering

Pas als jij helemaal 100% tevreden bent over het eindresultaat gaan wij jouw nieuwe website opleveren, want pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

WordPress website laten maken

Ben jij ook overtuigd en wil jij jouw WordPress website laten maken door ons? Vraag dan nu contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of het nu gaat om het verbeteren van jouw site en deze geheel aan te passen aan de nieuwste technieken en de hoogste veiligheidseisen of het geheel nieuw ontwikkelen van jouw site, wij voorzien je graag van advies en een passende offerte. Uiteraard is de offerte gratis en geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij jou van een passende offerte kunnen voorzien en gaan graag voor jou aan de slag.

WordPress & SEO

Jouw website wordt volledig ontwikkeld in WordPress. WordPress is een gratis content management systeem, waarmee je heel eenvoudig zelf jouw site kunt onderhouden en kunt voorzien van nieuwe of andere content. Met de juiste plugins is jouw WordPress website uiterst veilig en voldoet aan de hoogste normen. Uiteraard is de site volledig responsive, zodat het op elk device, van computer tot smartphone, uitstekend functioneert. Zowel de website als de content is volledig SEO geoptimaliseerd (zoekmachine geoptimaliseerd), waarmee jouw vindbaarheid in Google sterk wordt verbeterd en jij meer bezoekers trekt en een hogere conversie ratio hebt.