Website bouwers

Website laten maken

Een website laten maken door de Website Bouwers

Ben je op zoek naar een moderne, doelgerichte en professionele WordPress website? Is jouw site aan een opknapbeurt toe of wil je beter gevonden worden in Google? Laat ons jouw website bouwen en weer helemaal up-to-date brengen.

Het team achter de Website Bouwers heeft meer dan 10 jaar ervaring en kan jou van het begin tot het einde bij staan en een topsite voor jou ontwikkelen. En dat natuurlijk met SEO-geoptimaliseerde content voor de beste zoekresultaten en de beste conversie.

Wij maken betaalbare sites die volledig responsive zijn en waarmee je opvalt in je branche. En dat alles tegen een zeer betaalbare prijs en met volledige ondersteuning, ook na het opleveren.

Professionele website die werkt op alle apparaten

In een tijd waarin mobiel browsen de norm is, zorgen wij ervoor dat jouw website op alle apparaten perfect werkt. Een responsieve WordPress website betekent dat jouw inhoud er geweldig uitziet, of je nu op een laptop, tablet of smartphone zit.

Of je nu een blog, portfolio, webshop of bedrijfswebsite nodig hebt, wij integreren de juiste functionaliteiten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van e-commerce oplossingen tot sociale media integratie, wij maken jouw WordPress Website krachtig en functioneel.

wordpress-website-bouwen

Website maken met WordPress

Wij maken jouw website volledig in WordPress. WordPress is een gratis CMS (Content Management System).

Met de juiste plug-ins is jouw WordPress website veilig en voldoet aan de hoogste normen. Na opleveren kun je daarom zelf heel eenvoudig jouw site onderhouden. Uiteraard kunnen wij dat ook voor je verzorgen. Jouw webshop is 100% responsive en draait op elke computer, laptop, iPad en smartphone.

Alle content is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat jouw site goed gevonden wordt en jij de hoogste conversies haalt. Want dat is uiteindelijk het doel van jouw WordPress website.

Jouw website online

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou en jouw website kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vertel ons jouw wensen, eisen en ideeën over jouw nieuwe site of over hoe wij jouw website kunnen verbeteren.

Wij denken van het begin tot het einde met je mee en adviseren jou tijdens het gehele proces. Op die manier maken wij jouw project tot een succesvol project.

Maak kennis met Website Bouwers

Wij kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen. Deel met ons wat je wilt bereiken, en wij zullen je zeker voorzien van waardevolle tips. Of je nu interesse hebt in een webshop laten maken, een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, of specifieke vragen hebt, laat het ons weten. Ons team staat paraat om je te assisteren!